
Vi är nästan övertaggade för detta samarbete med Restaurang OOTO på Chalmers-området där vi ska få komma och ta över deras fina vedeldade ugn en fredag i oktober.
Redan nu går det att förboka deg via vår nya bokningsfunktion. Klicka HÄR eller på ”Boka deg” i navigeringsmenyn ovan. Klicka dig sedan fram till den 17 oktober på bokningssidan och hitta en tid som passar dig.
Scrolla ned på sidan för mer info om dagen.




Preliminär meny!
MARGHERITA – San marzano tomat, fior di latte, pecorino, basilika, EVO olivolja
BIANCA – Crème fraîche, vitlök, skogschampinjoner, fior di latte, pecorino, tryffelolja, svartpeppar, persilja
ORTOLANA – San marzano tomat, fior di latte, friterad aubergine, vitlök, basilika, EVO olivolja
DIAVOLA – San marzano tomat, salami, fior di latte, nduja, oregano, basilika, EVO olivolja
SALEME – Crème fraîche, fior di latte, strimlad salami, hackad chili, pecorino, basilika, svartpeppar, EVO olivolja
SARDINA E RUCOLA – Fior di latte, sardiner, bladpersilja, vitlök, ruccola
…
Pizza Ortolana går även att få vegansk.
I väntan på glutenfri pizzadeg som vi kan stå för gör vi vår MELANZANE ALLA PARMIGIANA (italiensk auberginegratäng med mycket ost) som glutenfritt alternativ. Skriv gärna i meddelandet när du bokar om du vill ha det.
…

Som dessert kommer det finnas en begränsad upplaga av Gildos himmelska TIRAMISÙ plus kaffe från våra kompisar på GRINGO NORDIC.
…

Som bryggeripartner denna gång kommer Nikola Sarcevic a.k.a. DUCKPOND BREWING att presentera några av sina bättre surisar som kan köpas utöver det som finns i OOTOS ordinarie grymma dryckessortiment.
…
Margherita och vegan Ortolana 125 kr/styck, övriga pizzor och Melanzane 150 kr/styck.